четверг, 9 февраля 2012 г.

5 реальних причин поїхати на Драгобрат

Сезон катання в розпалі, і всі лижники/ сноубордисти ламають голову: куди податися на покатушки? Прихильники домашнього комфорту обирають Альпи, любителі екзотики - курорти Гудаурі (Грузія) чи Дізін (Іран), а ми, прості смертні, застрягли в "карпатському трикутнику": Буковель-Славське-Драгобрат. Що ж, вибір кожного - справа особиста. Але якщо ви такі ж as keen as mustard, як і ми, то і думати нічого: прямуємо на Драгобрат!



1. "Місцеве таксі". Потрапити на полонину Драгобрат можна з смт Ясіня тільки на роздовбаних уазіках, газельках та нивах. Вже сам підйом тривалістю 20-30 хвилин - справа неймовірно захоплююча! Спочатку ти із зачаруванням милуєшся зимовими краєвидами за вікном. З кожним метром вгору починаєш прикидати висоту над рівнем моря, глибину прірви та рівень адреналіну в крові. Апогей настає, коли на шляху, тоненькій льодовій колії, опиняється зустрічна машина! Нехай будуть здорові всі вуйки-каскадери, треба буде взяти у них кілька уроків екстремального водіння. Подруга Лєна сказала: "Тепер я розумію, за що 50 гривень заплатила".


2. Найвисокогірніший. Так, полонина Драгобрат - найвисокогірніший курорт в Українських Карпатах. І тут же знаходиться найвисокогірніший крісельний підйомник в Україні (1707 м). Тому сніг лежить з листопада по травень. Думаю, цього року і до червня протримається)))


3. Дика природа. Саме тут відпочивають мізки, очищується серце та світлішає душа. Без перебільшень. Опинившись на Драгобраті, відразу забуваєш про міський натовп, задушливе метро та соцмережі. Тільки ти і Природа.


4. Екстримальний бонус. Однак надто захоплюватися гірськими пейзажами не варто, особливо в туман чи завірюху. Фактично через кожні 2 дні рятівники відправляються на пошуки фрірайдерів-невдах, які за свіжаком звернули з накатаних трас. Місцеві нам розповідали багато реальних історій, які не завжди мають хеппі-енд.
Навіть наш знайомий з другом колись заблукали на Дразі, за сутки пройшли 70 км. По дорозі надибали ще таких же заблукавших батька із сином, якось грілися всі разом за допомогою єдиної коробки сірників. Від голодної смерті врятувала вафелька "Артек", що завалялася в кишені:)



5. Діско-паті. Якщо вам повезло, і ви після катання повернулися живі та неушкоджені (крепатура не рахується), то після ситної вечері неодмінним атрибутом драгобратського життя є похід по 20-градусному морозу в пошуках діскатєкі. Можете довго не блукати, відразу прямуйте до готелю "Вотавілю". Саме там відбуваються всі найкрейзанутіші вечірки! Якщо на тобі буде щось із Roxy, Burton чи Rip Curl, то увага протилежної статі гарантована:) Танцювати дозволяється на всьому: стільці, столи, колонки, підвіконники. Музика з ноута, треки качаються з контактів. Тому в музпрограмі - все, що тільки забажаєш. Якщо наступного ранку комусь буде соромно поглянути в очі, то не переживайте: в бафі, масці та костюмі вас навряд чи впізнають:))




©Presented By Ira

Комментариев нет:

Отправить комментарий