понедельник, 1 апреля 2013 г.

Заради чого треба їхати в Хмельницький?

Вранці 30 березня Київ знову завалило снігом. МНС України опублікувало штормове попередження, рекомендуючи нікуди в цей день не виїжджати. Ризик застрягнути в сніговому заметі чи перевернутися в автомобілі був значно вищий звичайного. І саме в цей день нам конче треба було їхати до Хмельницького. З квитками на експрес протупили, тому залишалася екстремальна поїздка на маршрутці із клітчатими сумками і бабцями-торговками.

Нам Марта пробила VIP-місця не передньому сидінні біля водія. І його перше запитання: «А чому ви їдете в Хмельницький?». Ну як було пояснити, що там сьогодні зажигає «Бодрая корова»? Наші друзі організовують концерт і вечірку. Реакція водія зачьотна: «У багатих свої причуди».


Короче, поломка маршрутки вже на виїзді із Києва, 45 хвилин возіння із акумулятором, нав’язлива думка про невимкнену праску, діряві дороги та 5 годин під російську попсу … Незважаючи на всі перешкоди, ми таки добралися до того Проскурова.

І відразу потрапили на саунд-чек запрошених Dead Boys Girlfriend. Потім ми пішли готувати локацію закритої after-party. Хлопці орендували для своєї вечірки моно-театр «Кут». Сцена, завіса, всє дєла.





Що написати про перший концерт Dead Boys Girlfriend у Хмельницьому? Пацани порвали. Публіка шаленіла. Кольорові ласіни якраз в тєму. Голі тітьки за диск. Більше 1,5 години діджитал року і нестримного товкмачення під сценою. В маленький пабчик набилося близько 170 людішок. Прощука носили на руках! В прямому значенні. Одним словом, було крутяцько. Київській дещо зажраній публіці можна повчитися у хмельницької, як треба відриватися.

Але після концерту все-таки почули коментар мєсного: «Група, по ходу, з Києва. «Бодрая корова» називаюцца.» 


Ну а далі – всі на бодрую впіску! Точніше ті 30 обраних, які були удостоєні честі потрапити на неї. Якщо тобі набридла сіра буденність, всі вечірки здаються однаковими, а життя застрягло на місці, то єдине, що тебе може врятувати – БОДРАЯ КОРОВА! Тільки з ними ти можеш відчути себе зіркою, перебираючи ногами під драм на сцені і купаючись у густому диму, викрикуючи безглузді фрази в мікрофон і споживаючи елітний алкоголь із дешевою фейковою колою… Тільки на такій закритій вечірці ти зможеш побачити всі найновіші татухи у найпотаємніших місцях найкрутіших чуваків міста Х. Тільки тут ти матимеш необмежений доступ до фуршетного столу, з любов’ю приготованого київськими шеф-поварами…

Всі на «бодрую впіску»! Інформація прозвучала на правах реклами.





А що ще цікавого в Хмельницькому читати тут.

Комментариев нет:

Отправить комментарий