вторник, 9 июля 2013 г.

Paul McCartney in Warsaw

Польський пункт пропуску: «У вас словацька віза. Чому їдете до Польщі?» - «На концерт Пола Маккартні!» - «А, Пол!».

Hello, Poland! Paul McCartney is Getting ‘Out There’!

20:15, 22 червня. Ось він Stadion Narodowy! Ось і сцена, на яку вийде сер Пол і я його побачу знову!
Концерт почався майже вчасно, хвилин на 10 пізніше. І тривав фактично три години. Абсолютно непомітно прошов цей час, мені б ще слухати і слухати!

Пол взагалі на висоті. Навіть не віриться, що йому 71 рік, а він рухається, поводиться на сцені, наче хлопчик. Той самий 23-річний "розумник Пол" із далекого 1964-го.

Як тільки Пол вийшов на сцену, весь стадіон піднявся на ноги (треба сказати, що всі місця були сидячі. Навіть на футбольному полі, де як правило, стоячі фан-зони, люди сиділи!).

Поляки гучно вітали Маккартні, а я не могла навіть крикнути чи похлопати. Стояла, наче вкопана. І не вірила своїм очам. Така «емоційна відсутність» для мене і є найбільшим проявом емоцій. Ось він, Пол, перед тобою: живий, справжній. Всередині мене купа всього, а назовні – нуль. Це, мабуть, захисна реакція організму (захисна для оточуючих). Уявляю, якби ті всі емоції вийшли назовні!!!

Звучало багато і різного: класичні твори Пола періоду Wings і з нових альбомів. Були пісні, присвячені Лінді, Полу і Джорджу. Просто і сильно зайшла пісня ‘My Valentine’ (з Джонні Деппоп і Наталі Портман на екранах).

Ну але найбільше всіх підривали, звичайно, бітлівські хіти: All My Loving, Lady Madonna, All Together Now, Ob-La-Di, Ob-La-Da, Eleanor Rigby, Back in the U.S.S.R., Let It Be...

На Hey Jude поляки флаштували флеш-моб: з першими акордами пісні підняли вгору папірці з однаково надрукованими «бітлівським» шрифтом словами ‘HEY’ та ‘PAUL’. Виглядало круто, фактично весь стадіон взяв участь.

А на Live and Let Die очікувано, але від того не менш видовищно, шоу із феєрверками, фаєрами, світловими спец-штуками. Це було ЄЄЄ!!!

На перший біс Пол заспівав разом зі всім стадіоном Yesterday. Така коротка, така шедевральна.

Найкрутіший відеоряд супроводжував божевільну Helter Skelter. Насамкінець концерт перетворився в справжнє рок-шоу!

Thank you, sir Paul, for the pure emotions! You've rocked the Warsaw! This is the music that keeps me alive... LIVE AND LET DIE!!! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий