четверг, 22 августа 2013 г.

Благодійний фестиваль у Карпатах

Захоплююсь тими людьми, котрі змінюють світ на краще і роблять це з душею! Колись, 20 років тому, пані Руслана із Канади прилетіла до України, щоб всиновити дитину, і побачила справжнє життя дітей-сиріт… Так з’явився міжнародний благодійний фонд Help Us Help The Children. Спочатку передавали до сиротинців України одяг та взуття, а згодом сотні дітей, позбавлених батьківської опіки, мали щасливу можливість відпочивати в зимових та літніх таборах, отримувати стипендії для навчання та підтримку вже в дорослому житті.
Святкування 20-ти ліття Help Us Help The Children відбулося під час літнього табору у селищі Ворохта. На фестиваль «Фіглі Фест 2013» було запрошено  відомі українські етно-гурти, з якими ми трошки поспілкувалися про благодійність.
Куку Шанель:
Я вважаю, що будь-який вид мистецтва, музика чи живопис, танці чи кіно, спрямований на те, аби якусь частинку себе віддавати людям за просто так. Якщо митець дарує радість дітям, тільки щоби побачити ці щирі очі, на світі відбувається щось прекрасне. Це якась подвійна радість, що має відгукнутися чимось дуже добрим. 
Top Orchestra:
Чотири роки тому ми вже грали у Ворохті для дітей-сиріт. Це фантастичне місце, якась інша планета. Діти сприймали дуже тепло, танцювали, співали… На сцені добре відчувається їхня енергія. Якщо виникають посмішки – то це вже терапія і вона працює.
Руслана Вжесневська робить святу справу. За 20 років було виховано багато дітей. Зараз це вже дорослі люди, і я впевнений, що вони вдячні цьому фондові за підтримку. 
Гуцул Каліпсо:
На фестивалі ми бачили дуже багато чистих і світлих людей, таких, як сама пані Руслана. Якщо благодійністю займаються достойні, чесні люди, то вона в будь-якому випадку допомагає. Насправді 20 років – це тільки початок. Нехай буде ще 20 років, і двадцять разів по двадцять…
Нехай дітям, які тут зібралися, завжди світить сонце, нехай їм посміхається удача. Дуже хочеться, щоб вони виросли достойними громадянами України. Нехай ці діти, це нове покоління, стануть тими людьми, які будуть творити майбутнє нашої країни по-справжньому. 
Співзасновниця фонду HUHTC Руслана Вжесневська, Юрій Павленко,
меценат з Канади  Євген Мельничук і Ліна Ющенко

Комментариев нет:

Отправить комментарий