вторник, 3 января 2012 г.

Похмілля у Львові або "Де моя кішка, чувак"?



Ранок 1 січня 2012 року для нас розпочався в стилі фільмів "Где моя тачка, чувак?" чи "Мальчишник в Вегасе". Розбудив всіх дзвінок Стьопи з аптеки в 9 a.m., після якого наші голови розривали питання:
  1. Аптека? 
  2. Де кришечка від кока-коли?
  3. Хто склав стіл та куди подівалася вся їжа?
  4. Де кішка Бетті?
  5. А МАРТА ДЕ?!


Що ж, починаємо згадувати все по черзі. Щоб краще відновити пробіли в пам'яті, вирішили вмикнуту останню прослухану платівку. METALLICA? О ні! А поряд Joy Division, The Cure та "Ласковый май" (!).


Сашко не розгубився, швиденько замутив джойнт, і ми всі дружньо почали згадувати...

Як відзначали настання Нового року в Ірані... Пили за терористів... Запускали ракету... Потім ще пили за індійський Н.Р. як рикші... Як провтикали московський Н.Р... За це теж підняли тост... Як вітали нашого друга Білика з днем народження, яке буде 23 січня... Танцювали на сусідському балконі... Пили дорогий алкоголь з чуваками, які тримають район у Львові...

...Як нарешті дійшли, долаючи перешкоди, до аптеки. От і відповідь на перше питання: Стьопа, студент-медик, в новорічну ніч чергував в аптеці. Наші друзі захотіли його привітати... Після цього - провал в пам'яті...

Щоб далі розтормошити свої мізки, вирішили розпилити вогнегасник, що стало дієвим засобом знаходження відповідей аж на два ранкові запитання. Відразу після цього з'явилась Марта!!!

Хоча нам так і не вдалося з'ясувати, де вона була, ми від неї дізналися: Хто склав стіл та куди подівалася вся їжа? Все виявилося до смішного банальним: стіл склала Марта, а їжа в холодильнику. 



Кішку шукали довго. Написали оголошення, підключили сусідів. Зрештою вирішили залити горе у львівських кнайпах... А надвечір нас чекало найбільше щастя! Бетті повернулася (перед тим наклавши дві купки під дверима квартири)!


Єдиною нерозгаданою таємницею новорічної ночі залишилася кришечка від кока-коли...

HAPPY NEW YEAR!

Комментариев нет:

Отправить комментарий