среда, 28 декабря 2011 г.

8 кроків до незабутнього дівішніка: наречена в ауті, стриптизер в шоці, а Кузьма в своєму репертуарі


Ну от. Невідворотній процес розпочався. Весільна лихоманка докотилася і до наших друзів… Всі ридають, витирають соплі: «Всьо! Канєц нєзавісімасті! Распад Союза Сексуально Свободолюбівих Рєбят!». Але в цьому безвихідному становищі залишається ще останній шанс відчути смак справжньої волі: мальчішнікі-дєвішнікі!

Тому ділимося власним досвідом, як організувати справжній дівішнік. Такий, наче гуляєте востаннє. Про який не дасть забути совість. І такий, щоб ваша подруга-наречена більше не наважилася повторювати подібне.

1. Культурний початок. Дівішнік в честь нашої подруги Лєни, яка проживає в Чернівцях, вирішили розпочати з американо в ресторані «Віденська кав’ярня», що є візитною карткою міста. Ми зі своїми найкращими подругами вже неодноразово переконувалися: все, що починається надто культурно, закінчується не надто. А саме це нам і потрібно.




2. Традиційно на дівішніку подружки презентують нареченій символічний подарунок. Нашим  же основним презентом стало… татуювання! Довго обговорювали варіанти «вручення» цього сюрпризу: 1) напоїти Лєну до стану неадеквату і завести в тату-салон; 2) стукнути чимось, щоб відрубалася… Обрали третій: просто попередили заздалегідь. Можете повірити, наречена була дійсно в захваті!



3. Квартира. З орендою квартири на одну добу, ще й для вечірки, в Чернівцях справді проблемно. Тому дуже вдячні подрузі Ані, яка не побоялася люб'язно надати свої апартаменти для проведення цього божевільного дійства. 


4. Ну і як же без необхідних атрибутів дівішнікафати та підв'язки? Хоча наречена була категорично проти такої попси, однак ми її просто змусили натягнути це все на себе! Вийшло дуже навіть мило :)



5. Коктейлі. Всі знають, що основна мета hen party  - підвищити рівень алкоголю в крові до максимально можливої межі. Тому ми запаслися найрізноманітнішими напоями, які міксували в кольорові коктейлі. При чому абсолютно непринципово дотримуватися пропорцій. Особливо рекомендуємо коктейль "Прощайте, друзі". Назва говорить сама за себе :)




6. Конкурси. Відверті, провокативні, крейзануті! Як от, запросити в гості симпатичного сусіда, подзвонити колишньому чи {{censored|~~~}}.



7. Стриптизер. Який же дівішнік без нього? Було весело. Особливо танцюристу: бідненький так тікав від дівчат, що навіть забув свої шкарпетки)))


8. Продовження свята в клубі. Замість гламурного закладу, ми відправилися на відкриття дискотеки від пабу "34", де невгамовний Кузьма (Скрябін) підривав чернівецьку публіку. Особливо вдячні за пісню, присвячену нашій нареченій: "Якщо ти зрадиш, кохана, Я вирву всі твої патли...Я виб’ю всі твої зуби...."




P.S. А для тих, хто вірить в усілякі нумерологічні штуки, хочемо підкреслити: 8 порад - не випадково. Адже "вісімка" - щаслива цифра нареченої. Лєна народилася 08.10.1988, почала зустрічатися із Славком 8-го числа, зробила татуювання у вигляді знаку безкінечності (що є фактично перевернутою вісімкою), на дівішніку було 8 найкращих подружок нареченої...

Тож хай щастить вам, новоспечене сімейство Коцюб!

Комментариев нет:

Отправить комментарий