вторник, 5 июня 2012 г.

Recommended by: Павло Гудімов



Ми завжди в пошуках чогось новенького: музики, книги, фільму чи яскравих вражень. Тому вирішили на сторінках блогу запитувати наших друзів, хороших знайомих та різних цікавих людей про те, що ж вони слухають, читають та дивляться. А також  поділитися своїм досвідом про речі, які варто спробувати хоча б раз в житті.
Першим на наші питання відповів відомий музикант, дизайнер, галерист, куратор та просто хороша людина Павло Гудімов



Останнє з прочитаного, побаченого та почутого:

Зараз читаю книгу «Лабіринти», яку мені подарував Павло Маков. Останнім часом захоплююся садово-парковим мистецтвом, а ця книга саме про лабіринти як мистецтво, мистецтво філософії.



«Диктатор». Класний фільм, достатньо нестандартний. Гарний спіч про демократію головного героя, якого грає Саша Барон Коен. До речі, я шанувальник того, як він працює над образами. Я би радив дивитися. Без дітей. Там багато правди побачите.


Останнім часом я сильно присів на джаз, авангардний і не тільки: Keith Jarrett, Jan GarbarekТакож із задоволенням слухаю System of a Down. Як вірмени грають!




Що варто спробувати кожному хоча б раз в житті?



  • Переночувати в наметі у  темному-темному лісі. Карпатському, глухому, там, де кабани будуть хрюкати…
  • Покупатися в гірській річці.
  •  Зїсти равликів. Дуже смачно. Природа багато нам дає!
  • Ну і обовязково треба десь показати свій темперамент. Кожна людина  час від часу  повинна вилазити з «соціальної маски» і ставати відкритою, можливо, навіть агресивною тварюкою. Публічна емоція недопустима в суспільній моралі. Але, з іншої сторони, її можна перетворити на перфоменс. Так що говоріть, бл*дь, правду!                

Комментариев нет:

Отправить комментарий