пятница, 12 декабря 2014 г.

Рівне - місто хороших людей



Рівне - це місто, куди вже кілька  років ми ніяк не могли потрапити. Наші рівненські друзі давно запрошували, хоча і попереджали: тут просто немає, що робити, а якщо їхати - то тільки на тусовку!

І от, дякуючи концерту DZIERZYNSKI BITZя нарешті приїхала до Рівного, тож потрапила в це місце у потрібний час :) Правду кажучи, якщо у вас у Рівному немає друзів, то тут дійсно нема що робити. Але якщо ви любитель подорожувати містами України, то от кілька рекомендацій, куди варто піти і на що подивитися:
  • Заїхати до Тунелю кохання, 30 км від Рівного. Якщо вірити Вікіпедії, то це ботанічний феномен, пам'ятка природи і т.д. Та просто саме по собі це місце унікальне, хоч вже і попсово розпіарене.

  • Любителі графіті і бетонних конструкцій можуть влаштувати собі фотосесію в ПДМ  (Палац дітей та молоді). Я так толком і не зрозуміла, що це за місце. Ніна пояснила: тут збираються табори і проводять рок-концерти

  • Прогулятися по замерзлому Лебединому озері і відчути, як тріщить лід
  • Забігти в кафешку «Аміго» і з’їсти смачнючу піцу за 8 грн.
  • Відвідати унікальний Воскресенський собор, де верхню частину займає Київський Патріархат, а нижню - Московський
  • Зігрітися гарячим какао і тостами з баклажанною ікрою в Home кафе. Платити треба тільки за час, і, як у всіх закладах такого типу, тут можна пограти в Xbox чи настольні ігри. А ще дизайном тут займався наш друг Артем
  • Забігти на каву в затишну кафешку «Компот» і закінчити день далеко не кавою і далеко не в Рівному ;)
  • Всього година їзди, і ви потрапляєте в найближчі цікаві міста: чи то Дубне, чи то Острог
  • А якщо після цих всіх біганин закладами і фотографувань пам'яток архітектури міста Рівного у вас залишається ще вільний час, то можна сходити на манікюр чи до кінотеатру. Розваги за 35 грн. на будь-який смак :)
А тепер три слова про те, чому я приїхала до Рівного. Концерт DZIERZYNSKI BITZ! Багато знайомих обличь, обнімашок, тепла, любові, радості і вєсєлья ;) Як сказав Wojciech Dzierzynski: "Самая лучшая публика в Ровно... Это были отличные выходные!"
 

photo by Marta
home&concert photo by Alina Khorolska

2 комментария:

  1. чаРівне)) Марто, дякую, цікаво!

    ОтветитьУдалить
  2. Там пацани за руки тримаються і обнімашки між ними? Вотафак?

    ОтветитьУдалить