понедельник, 14 мая 2012 г.

Кримські канікули на Червоному камені



Травневі свята в Криму – це вже майже українська народна традиція. В кінці квітня щороку спостерігається масове паломництво до Сімферополя. А далі люди-равлики з величезними рюкзаками за спинами розповзаються різними населеними пунктами, щоб звідти розпочати кількаденний похід Кримськими горами… Якщо ж вам теж не сидиться на місці, однак долати десятки кілометрів, несучи на собі десятки кілограмів, не надто хочеться, можна влаштувати творчо-скелелазний кемпінг. 


Позаду нас Ведмідь-гора і табір "Артек"

Чим же займатися в такому кемпінгу, щоб не перетворитися на звичайного «матрасніка»?

1. Скелелазання. Наш кемпінг розташувався біля Червоного камня (над Гурзуфом) – це місце, особливо популярне серед скелелазів. Тут є багато прокладених маршрутів, які підходять як професіоналам, так і новачкам. І всі вони мають влучні назви: Оба-на, Канабіс, Целюліт, Збоченець, Привіт ельфам і т.д. і т.п. 

Червоний камінь. Висота 30 метрів.

Опинившись сам-на-сам зі скелею на висоті кількох метрів над землею… Поцілунок з карабіном (традиція скелелазів, коли досягаєш верхньої точки маршруту) був справді щирим та «солодким».


2. Йога. Щоранку о 7 годині ми сонні вилазили з палатки, волочачи за собою каремати, щоб розширити можливості власного тіла та свідомості. Займатися йогою на природі – справжній дарунок самому собі!


3. Медитація. Кримські гори вже самі по собі наповнюють тебе неймовірною енергетикою. А якщо спробувати ще й помедитувати, то будьте певні: фіолетове сяйво космосу та відкриття третього ока гарантовані :)


4. Творчі майстерні. Вже всі скелі облазили? Море холодне, а травневе сонце нещадне? Тоді саме час сісти в тіні дерева в позу лотоса… І розкрити весь свій творчий потенціал!



5. Музичні джеми біля нічного вогнища. Всі знають, що похід без гітари – не похід. А ще краще, коли в тебе є три гітари, кілька африканських барабанів, палка дощу, бубен, губна гармошка… Ну і бажано, щоб хтось на цьому всьому міг ще й зіграти.


Саме такий вид відпочинку обрали ми з друзями, приєднавшись до веселої компанії «Вездеходу». Галинка та Хіпушка - ви справді молодці! Keep doing it, guys!
Окрема подяка Олегу та Насті за фото.

©Presented By Ira

Комментариев нет:

Отправить комментарий