понедельник, 25 марта 2013 г.

Kyiv is the capital of snowboarding!



Сніговий сюрприз застав нас неочікувано. В принципі, як і кожного в столиці. Чи був хоч хтось готовий до того, що саме 22 березня 2013 року в Києві випаде рекордна кількість снігу за останні 100 років?


Саме в цей день я домовилася зустрітися із бельгійським другом, з яким востаннє бачилися 4 роки тому. Він завжди чомусь потрапляв до України взимку, а цього року щиро радів, що нарешті побачить київську весну :)




  Вночі з п’ятниці на суботу я більше двох годин намагалася дістатися лівого берегу. Усвідомлення реальності всього сюрреалізму прийшло вже близько третьої ночі, коли побачила двох сноубордистів, що спускалися з Європейської площі до Дніпра, обганяючи безнадійно застряглі авто. 

  Тоді я зрозуміла, що найбільш позитивно налаштована частина населення в такій надзвичайній ситуації – та, що катається на дошках. Завжди яскраві, кольорові, дружелюбні . Вони витягнули свої сноуборди із балконів, щоб підкорити відомі київські пагорби. Для нас настав другий високий сезон.




Смішно стояти на Майдані із дошками і фоткатися з іноземцями, які щиро запитують: Are you really snowboarding here, in the city center? 
Так, ми гордо відповіли: Kyiv is the biggest ski resort in Europe right now.

Мабуть, ті іноземці так і не зрозуміли нашого гумору: Really?



  Найбільш тусовочне місце серед сноубордистівАндріівSKI узвіз. Довгі пейзажні спуски, історичні памятки вздовж траси і підйомник за 1,5 грн. приваблюють багатьох. 

  Ще один популярний гірськолижний курорт – незмінний парк Слави. Тут є пологі траси для початківців і більш стрімкі для досвідчених. Багато трамплінів у вигляді бордюрів і сходів. Любителям клубного відпочинку сподобається близькість до Crystal Hall’у. А для тих, кому захочеться зігрітися, пропонується вічний вогонь.


Забудьте про шкільну фразу «Kyiv is the capital of Ukraine». Від 22 березня 2013 року офіційно проголошуємо: «Kyiv is the capital of snowboarding»!

Комментариев нет:

Отправить комментарий